Modernizace bytu v panelovém domě - Orlová

Datum: 2014-08-05 00:00:00

Při realizaci tohoto projektu se projektanti setkali s nevyhovující dispozicí stávajícího bytu, která zcela neseděla majitelům. Proto jsme se rozhodli zazdít vchod do kuchyně, abychom byli schopní prodloužit pracovní plochu kuchyňské linky takřka o jeden metr čtvereční. Současně se zde zvětšil prostor a do kuchyně se vešel i krásný bílý stůl, situovaný v prostorech pod oknem. Na zadní stranu pracovní plochy jsme zvolili velmi moderní grafosklo, které bylo vyrobeno přímo na zakázku a poté nalepeno. Tento materiál je velmi odolný proti poškození či znečištění a jeho údržba je velmi snadná.

Zadavatel požadoval, aby byly prvky interiérů funkční a proto jsme se rozhodli namontovat do chodby vestavně svítidla reagující na pohyb tak, aby nebylo třeba rozsvěcovat. Soušástí této modernizace byla renovace koupelny a WC.

Tento zákazník nás poptal již v minulosti s požadavkem zmodernizovat dětský pokoj a byl s výsledkem tak spokojen, že si od nás nechal navrhnout a zrealizovat i celý zbytek svého interiéru.