Proč s námi spolupracovat

Chcete bydlet hezky, prakticky a cítit se doma pohodlně? Ulehčíme Vám rozhodování a proměníme společně Vaše bydlení na domov. Jsme profesionálové v oboru interiérového designu s víc než dvacetiletou tradicí.

PROFESIONÁLNÍ A INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP

Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, ctíme jeho potřeby a přání.

VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ

Připravíme Všechno potřebné pro skvělý výsledek Vašeho nového interiéru. Naši odborníci budou s Vámi spolupracovat od prvotního návrhu až po samotnou realizaci. Již nemusíte chodit po různých obchodních domech a hledat. To vše vyřešíme za Vás.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE PŘÍPRAVA - PROJEKT

Před samotnou realizací je nezbytné všechno dobře promyslet. Přípravná fáze – tj. samotný projekt interiéru, odpoví na veškeré otázky následné realizace. V projektu řešíme nejenom samotný interiér, ale taktéž návaznosti na ostatní řemeslné práce (elekto a vodoinstalace, topení apod.)

KONZULTACE ZDARMA

Návrh interiéru je služba jako každá jiná, kterou jsme si už zvykli běžně využívat. Pro to, abychom správně pochopili Vaše požadavky, poskytujeme první konzultaci úplně ZDARMA.

SPRÁVNĚ KONCIPOVANÁ DISPOZICE NÁBYTKU

Naši zkušení projektanti umístí vše, právě tak aby Vám to nepřekáželo a přesně tam abyste měli všechno po ruce. Dispoziční řešení interiérů je nejdůležitější součást projektu.

DESIGN A BAREVNÉ ŘEŠENÍ

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství materiálů a jejich zpracování, ale zkombinovat je dohromady tak, aby vytvářely jeden harmonický celek, bývá velmi obtížné. Při navrhování Vám představíme všechna možná řešení. Na jednotlivých konzultacích spolu probereme různé varianty technického, funkčního a barevného provedení, abychom co nejvíce vyhověli Vašim potřebám.

FINANČNÍ A ČASOVÁ ÚSPORA

I když zpracování projektové dokumentace je placená služba ve srovnání s náklady na pořízení bytu či domu a veškerého zařízení je částka za návrh fakticky zanedbatelná. Projekt Vám jenom usnadní Vaše rozhodování o konečné podobě Vaší investice. Samozřejmou součástí projektové dokumentace je zpracování cenové nabídky na realizaci Vašeho interiéru na klíč i ve více cenových variantách, což Vám jistě ušetří hodně času i peněz.

PROVĚŘENÍ DODAVATELÉ

Spolupracujeme výhradně s dlouhodobě prověřenými dodavateli. Proto poskytujeme záruku na hotové dílo po dobu až 5 let.

Kontaktní formulář