MODERNÍ DESIGN

Každý z nás má rád pěkné věci, tak proč si to nedopřát i v pohodlí svého domova. 

V oblasti stylu a designu bydlení, staveb, rekonstrukcí a návrhů interiérů se společnost INTERDEKOR pohybuje již přes 20 let. Historie této společnosti hovoří sama za sebe. Jak se mění životní styl obyvatel, tak se ruku v ruce mění i styl jejich bydlení.

Snažíme se co nejvíce ztotožnit s budoucími vlastníky interiérů, které pro ně vytváříme na míru. Ke každému ze zákazníků přistupujeme dle jeho požadavků. Při dlouholetém studiu designu a interiérů jsme zjistili, že nejdůležitějším prvkem, který působí na samotný život v novém interiéru je to, jak se v něm cítíte a právě proto je důležité se o zákazníkovi a jeho požadavcích dozvědět co nejvíce informací, které poté usnadňují samotný návrh interiéru.

Není to jen životní styl, který Vás životem provází, důležitá je také Vaše povaha, potřeby, představy, koníčky, rodina, děti, ale také věk i vize do budoucna. Pro největší komfort zákazníků jsme schopni vytvořit téměř jakýkoliv interiér na klíč, od samotné prvotní konzultace přes vybavení nábytkem a spotřebiči, až po doladění posledních interiérových dekorací, květin, závěsů a podobně.

Náš osobní přístup při návrhu i realizaci Vám zajistí nejvyšší komfort v té nejlepší možné kvalitě dodávaných interiérů.

Naše vzorkovna obsahuje nezčetné množstí rozličných vzorků materiálů, látek, tapet, kůže, dřeva, světel, doplňků a ostatního. Vše připraveno jen pro Vás.