PŘEČTĚTE SI VÍC O NAŠÍ SPOLEČNOSTI

Společnost INTERDEKOR HP s.r.o. s více než dvacetiletou tradicí na trhu přichází s novým projektem s názvem INTERDEKOR - HOME.

INTERDEKOR-HOME nabízí celkové řešení vybavení interiérů bytů a rodinných domů, od samotného návrhu prostor, dispozičních řešení, přes barevnou 3D vizualizaci Vašich představ až po finální realizaci.

Zabýváme se návrhy a dodávkou nábytku, sedaček, židlí, podlahových krytin, osvětlení, povrchovými úpravami zdí od sádrokartonových příček až po speciální designové úpravy, doplňky a všeho co si můžete v interiéru představit.

Při výběru dbáme na funkčnost a soulad jednotlivých kusů nábytku s celkovým charakterem domu, bytu či jednotlivých místností.

Naší hlavní předností jsou zkušenosti, osobní přístup, kvalita nabízených služeb a celkového zpracování. Při naší práci je prioritou číslo jeden zákazník a snažíme se v jakémkoliv případě dosáhnout jeho maximální spokojenosti. Naše realizace v oblasti komerčních a veřejných interiérů si můžete prohlédnout zde: www.interdekor.cz